Patiëntenervaringen – Logopediepraktijk Heesch-Nistelrode – Heesch

Logopediepraktijk Heesch-Nistelrode

Header afbeelding

Over ons

Hartelijk welkom op de website van logopediepraktijk Heesch-Nistelrode. Ook gevestig in het gezondheidscentrum aan de Gildestraat in Heesch!

Openingstijden

Maandag: 09.00 - 18.00
Dinsdag: 09.00 - 18.00
Woensdag: 09.00 - 18.00
Donderdag: 09.00 - 18.00
Vrijdag: 09.00 - 18.00

Algemene Beoordeling

Patiëntenervaringen

Onze praktijk wordt gewaardeerd met een 9!!

Wij zijn geïnteresseerd in uw mening over onze dienstverlening. Daarom voeren wij een klantervaringsonderzoek uit. Doet u mee?

Na afloop van de behandeling vragen wij of u mee wil doen. Alleen met uw toestemming ontvangt u een uitnodiging per e-mail. Deelname is volstrekt vrijwillig. Als u niet mee wilt doen, heeft dit geen gevolgen voor de behandeling.

QDNA

Het onderzoek wordt uitgevoerd door QDNA. QDNA is een onafhankelijk en gecertificeerd meetbureau. Uw privacy is gegarandeerd goed beschermd.

Anoniem

QDNA nodigt u per e-mail uit voor het invullen van een online vragenlijst. Het onderzoek is volledig anoniem. Wij kunnen niet zien wat u heeft ingevuld.

Vragenlijst

De vragenlijst gaat over de praktijk, de behandelaar en de behandeling. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten.

Wilt u meer weten? Vraag het ons!

Enkele patiëntervaringen:

– dank je wel voor je tijd was wij vonden het ook gezellig en ons kind vond het leuk om te doen. Groetjes

– Het compliment dat ik mijn logopediste wil geven is dat ze naar mijn inziens heel goed mijn mijn kind’s spraakprobleem omgaat. Altijd geduldig en “dingen” uitproberen.

– Super liefe vrouw die je graag uuren kan zitten praten .

– Ik vind haar super voel me erg op mijn gemak bij haar ze is top

– Trots op je inzet en het behaalde resultaat ik en mijn kind gaan je missen.

– De logopedist denkt verder na dan alleen het “spraak probleem”. Ze heeft ons erg goed geholpen met tips en adviezen voor het kind in totaal.

– Fijne bijeenkomsten, voelde me gehoord en serieus genomen

– De ene logopediste is echt een SUPER lieve en geduldige logopediste die goed met kinderen om kan gaan en ook op kinderniveau tegen kinderen praat en omgaat. De andere logopediste daarin tegen vindt ik teveel in vaktermen praten en tegen een kleuter is dat absoluut niet nodig en ook de houding is te zakelijk.

– Bedankt voor alles

– Het was prettig samenwerken met haar. Mijn kind ging er graag naar toe.

– Ik ben de moeder van de klant en ik ben erg blij met dit bezoek zou ik het aanraden aan mijn andere kennissen uitstekende behandeling en zorg een grote dank aan onze logopediste

– Het was een ontspannen sfeer waarin er goed geoefend werd. Voor mijn zoon elke week weern een feestje om naar toe te gaan.

– Ik ben heel erg tevreden hoe het gegaan is de afgelopen weken! Mijn kind is ook met heel veel plezier naar de logopedie gegaan. En dat vind ik erg belangrijk.

– bedankt voor alles namens ons!!

– ik wil ze bedanken wat ze voor mij heefd gedaan dankjewel nog.

– Super trots